One Balance

blijvend pijnvrij & topfit

Minder pijn, meer energie, fitter & gezonder dan ooit tevoren lanceer jij jezelf als ondernemer!

Kies voor een totaal NIEUWE behandelmethode,

doe mee met de:

Fibromyalgie pilotstudie

Fibromyalgie levenslang? Wat nou als het niet waar is wat ze zeggen?

Zie jij andere ondernemers hun missie, hun droom waarmaken?

Wil jij hetzelfde, maar lukt dit niet omdat je door fysieke klachten wordt tegengehouden?

Misschien herken je het volgende:

Kortom: je staat stil, hebt een lage kwaliteit leven en weet niet hoe je nu verder moet.

Maar ergens weet je dat er een oplossing voor je is zodat jij weer volop van het leven kunt genieten en jouw missie de wereld in kunt brengen…

Dus wat ga je doen?

Wetenschappelijke onderzoeken de komende 10, 20 of 30 jaar af blijven wachten
voor bewijs van een oplossing?
Of blijf je maandenlang van de ene naar de andere behandelaar gaan
met elke keer 1 millimeter verbetering?

Je leven voorbij zien tikken en je gehele gemoedstoestand alleen maar verder achteruit zien gaan?
En weer een hoop tijd-, geld-, en energieverspilling met weinig resultaat?

Nope! Dat kan anders! En ik ga je daarmee helpen!

Hoe zou je het vinden als ik jou 8 weken lang stap voor stap begeleid naar een leven dat niet beperkt word door die klote fibromyalgie klachten?
Een positief inspirerend leven waarin je zelf weer de controle hebt en je weer leeft in plaats van geleefd wordt!

Na 3 jaar zelf ernstige chronische pijn te hebben gehad waar ik mijzelf vanaf heb geholpen (waarvan de artsen zeiden dat niet meer ging gebeuren), heb ik mij in 2013 omgeschoold tot chronisch pijn behandelaar. Sindsdien help ik mensen met allerlei verschillende chronische pijnklachten. 

Onlangs ben ik samen met een aantal collega’s verspreid door Nederland gestart met een totaal nieuwe behandelmethode. Een methode niet vergelijkbaar met alle reguliere behandelmethodes voor chronische pijnklachten. In deze behandelmethode zitten jarenlang van vele studies en hebben verschillende onderdelen hieruit samengevoegd bij elkaar één zeer krachtige totaalaanpak neergezet. Ik ben ontzettend blij en dankbaar om met deze bijzondere behandelmethode te mogen werken omdat ik zie hoe het leven van mensen transformeert naar een totaal nieuw positief leven welk niet beperkt wordt door chronische pijnklachten.

En in deze fibromyalgie pilot wil ik jou deze levensveranderende transformatiemogelijkheid ook bieden!

De voordelen van deze fibromyalgie pilot:

(of lees nog even verder)

LET OP!
Ik heb slechts 5 (!!) plekken voor dit pilot traject, dus als je dit echt graag wil neem dan direct actie!
VOL = VOL

Hoe gaan we aan de slag:

Krijg je leven weer terug

Let op want dit behandel- en coaching traject is niet voor iedereen!

Kun jij jezelf herkennen hierin:

Yes ben jij dat? Waar wacht je nog op dan, laten we jouw leven een grote transformatie geven!

Waarom een pilot en wat betekent dit voor jou?

Er lopen in Nederland zo’n 40.000 mensen met fibromyalgie rond! Dat is echt VEEL TE VEEL! Samen met een aantal collega’s verspreid over Nederland werken wij sinds kort met de allernieuwste behandelmethode voor chronische pijn die op geen enkele manier vergelijkbaar is met andere behandelmethodes. Onze missie? NEDERLAND PIJNVRIJ!

Ik WEET dat deze behandelmethode bij fibromyalgie zeer succesvol is (tot nu toe 97% succes!) en dit heb ik in mijn behandelpraktijk ook zelf mogen zien en ervaren.
ECHTER, ik heb hier geen bewijsmateriaal van omdat degene niet openstonden om gebruikt te worden voor marketing materiaal.

Daarom een pilot, jij hebt het voordeel gebruik te kunnen maken van het gebruikelijke gehele behandeltraject met dezelfde kwaliteit tegen een lagere investering. Met als voorwaarden dat we tijdens dit traject jouw voortgang en eindresultaat op beeld (foto en video) zetten welke ik mag gebruiken voor online marketing materiaal om de grote groep mensen met fibromyalgie te kunnen laten zien wat er voor ze mogelijk is! WIN-WIN dus voor IEDEREEN!!

“Ik wil laten zien dat er veel meer mogelijk is wat betreft genezing van fibromyalgie dan dat momenteel beweerd wordt.”
Karlien Derckx – One Balance

Maar 5 (!!) plekken voor dit speciale aanbod.
VOL = VOL
REAGEER DIRECT

people talk

Wat mijn cliënten over mij zeggen:

Karlien heeft me geholpen tegen mijn spanningshoofdpijn en migraine, daarnaast was het ook nog eens heel gezellig! Karlien kijkt ook naar de achterliggende oorzaken om structureel van je klachten af te komen. Echt een aanrader!
Tess raets
Karlien neemt de tijd en klachten serieus.
Diane H.
Karlien heeft me heel geduldig geholpen met mijn nekklachten. Hoewel ik al wilde opgeven wilde zij toch nog even doorzetten. ik zou haar zeker aanraden.
Tessa Goossens
Ik was echt wanhopig aan het worden. Fysio geweest, dokter, maar de pijn bleef. Voor het eerst in maanden voelt mijn nek weer zacht en ontspannen aan. Ben zo blij!!! Karlien, heel erg bedankt. Je weet niet half hoe opgelucht ik ben. Ik kan mijn hoofd weer bewegen zonder pijn.
Nicole van den Bosch

Het is niet jouw schuld. En je klachten zijn echt. Maar de oplossing is ook echt!

Veelgestelde vragen:

Q: Heb je wetenschappelijk bewijs dat dit werkt? Want volgens de wetenschap is er nog geen oorzaak en/of oplossing gevonden voor fibromyalgie?

A: Wanneer je de wetenschap volgt loop je sowieso 15 jaar achter 😉 Als je wetenschappelijk bewijs nodig hebt is dit wellicht niet de juiste behandelmethode voor je. Maar als je even kijkt naar alle behandelingen die je tot nu toe hebt gedaan en die wél wetenschappelijk bewezen zijn, hoe ver hebben die jou gebracht? Is het wel of niet hebben van wetenschappelijk bewijs dus werkelijk zo belangrijk en/of bepalend voor het eindresultaat van de behandeling? Ik WEET dat dit werkt. Als jij voor deze totaal nieuwe behandelaanpak gaat die op geen enkele manier vergelijkbaar is met alle andere behandelmethodes, dan kun JIJ het bewijs zijn.

Q: Als alle artsen en specialisten mij niet kunnen helpen, waarom zou jij dit dan wel kunnen? 

A: Ik kijk op een totaal andere manier naar jouw klachten dan artsen doen. Artsen en specialisten moeten zich meestal houden aan de richtlijnen van de behandelprocedure welke aangehouden wordt binnen hun werkgebied, zorginstelling of praktijk (evt vanwege het geld dat het oplevert, vanwege verouderde procedures of vanwege afspraken met zorgverzekeraars) of zij vertrouwen op hun eigen jarenlange ervaring en zijn niet meer op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in hun eigen vakgebied en hebben ze geen tot weinig kennis van andere gebieden daarbuiten. Logisch dat een specialist je dan geen advies kan geven buiten zijn eigen specialisatie. Ze zijn goed in hun eigen ene specialisatie, maar hun kijk en behandelwijze is daardoor erg eenzijdig. Dit terwijl chronische pijnklachten ALTIJD multifactorieel zijn en dus ALTIJD een uitgebreide aanpak nodig hebben in plaats van een eenzijdige aanpak. Ik ben júíst gespecialiseerd in naar het geheel kijken, jij als persoon bent 1 geheel, je bent niet alleen maar een schouder (die pijn doet), een nek (die pijn doet), een rug (die pijn doet) etc. Nee, je bent een volledig persoon, alles in jouw lichaam is met elkaar verbonden, het één heeft invloed op het ander en visa versa. Het is dus zaak om ALLES wat een klachtonderhoudende of klachtveroorzakende factor is in de behandeling mee te nemen voor een geweldig goed resultaat en ook om dit zo te houden voor de rest van je leven! Als je je in deze visie van mij niet kunt vinden, dan kan ik je helaas niet helpen.

Q: Wordt het vergoed?

A: Het behandel- en coachingtraject word niet vergoed. Hier kies ik bewust voor. Omdat als ik mij aan de richtlijnen van de reguliere zorg en zorgverzekeraars moet houden zodat het wel voor jou vergoed kan worden, kan ik niet het aanbod  leveren wat volgens mijn visie nodig is om BLIJVEND pijnvrij te worden. Het is dus een investering die je maakt in jezelf en in jouw toekomst. Je zou eens voor jezelf op een rijtje kunnen zetten wat het je nu kost. Zowel financieel als op alle andere gebieden van je leven; levenskwaliteit, je humeur, de dingen die je allemaal niet kunt doen nu etc etc. Wat is dat waard?

Q: Biedt je garantie voor resultaat?

A: Kun jij mij GARANDEREN dat je alles EXACT gaat opvolgen zoals ik je ga vragen om te doen tijdens het gehele 2 maanden traject? 

Q: Wat zijn de kosten voor het traject?

A: De investering voor dit pilot traject ligt een héél stuk lager dan normaal gesproken omdat ik er foto/video-marketingmateriaal voor terugvraag. Het behandel/coachingtraject wordt op maat gemaakt voor jou persoonlijk. Momenteel kan ik nog niet beoordelen wat jij precies nodig hebt om het resultaat te behalen wat je wilt omdat daar de context voor ontbreekt. Daarnaast weet ik nog niet eens of dit traject wel passend is voor jou.
Door je aan te melden kun je in aanmerking komen voor een vrijblijvende gratis Trigger Your Mind sessie van 60 min. Daarin zullen we uitgebreid jouw klachten bespreken en samen onderzoeken wat jij exact nodig hebt voor het allerbeste resultaat. Daarna zullen we bespreken of we er samen voor willen gaan en zal ik je een aanbod doen voor een traject. Ik bied niet iedereen een traject aan, enkel alleen als ik denk dat ik echt oprecht de juiste persoon ben om jou te helpen. Mocht ik denken dat je beter geholpen bent met een andere behandelmethode zal ik dit eerlijk zeggen.

One Balance
Boekhorststraat 92A,
2512 CT Den Haag
KvK-nummer: 59891726
www.onebalance.nl